Převod WordPress webu na HTTPS

Provozovat web na zabezpečeném protokolu HTTPS je již dnes nutnost a v letošním roce 2018 se instalace SSL certifikátu stala standardem nejen kvůli GDPR, ale i pro jeho snadnou dostupnost. Instalace SSL certifikátu Let’s Encrypt je zdarma a nabízí ji každý průměrný webhosting na jedno kliknutí. Nic vám tak nebrání si svůj web lépe zabezpečit.

Přečíst

Proč mít e-mail na vlastní doméně?

Mnohokrát jsem se setkal s firmou, která má moderní webové stránky na vlastní doméně (například www.mojefirma.cz), ale kontaktní e-mail pak uvádějí mojefirma@seznam.cz. Přitom stačí udělat tak málo a máte bezpečný e-mail, třeba na adrese info@mojefirma.cz. Proč nepoužívat e-maily zdarma, ale zvolit e-mail na vlastní doméně? 1. Profesionální prezentace firmy Na tvorbu webu jste vynaložili nemalé … Přečíst

Facebook pixel code pro dynamický remarketing na Shopify

Vložení základního facebook pixel kódu je u Shopify docela jednoduché. V nastavení vložíš svoje facebook ID číslo a je po starostech. O vše ostatní se postará Shopify samo. Facebook pixel kód pro dynamický remarketing Složitější je ale varianta, kdy potřebuješ facebooku předávat více informací o produktu a celém nákupu pro dynamický remarketing. V tom případě … Přečíst

Využívejte Work breakdown structure

Work breakdown structure je technika projektového řízení, která pomáhá rozložit projekt na co nejmenší nepřekrývající se celky. Ty lze poté dále dělit na menší části až do chvíle, kdy je každá část dobře nacenitelná a časově odhadnutelná.

Přečíst

Co dělá technický dozor?

Určitě znáte pojem stavební dozor nebo technický dozor stavebníka. Označuje se tak osoba, která kontroluje průběh stavby s ohledem na kvalitu a správnost prováděných prací dle projektové dokumentace.

Přečíst

Proces tvorby webu

Seznámím vás s procesem tvorby webu, který vnímám jako nejuniverzálnější pro různé typy webových prezentací a e-shopů. Ne vždy je potřeba striktní rozdělení na jednotlivé části procesu, .

Přečíst

Jste připraveni na nový web?

Než mě oslovíte, abych vám udělal webovou prezentaci nebo e-shop, odpovězte si z jakého důvodu potřebujete nový web a jaké jsou jeho cíle? Určitě se vás na to zeptám.

Přečíst

Zdeněk Stoklasa

Jsem multipotenciál a generalista. Pečlivý, samostatný, zodpovědný a Apple pozitivní. Sledujme se na LinkedIn. Nezávazně.

Napište mi

ahoj@zsto.cz

Fakturační údaje

Zdeněk Stoklasa
Na Zahrádkách 892
768 61 Bystřice pod Hostýnem
IČO 86931725
ID datovky gp753gh

Fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku od 07.07.2008, eviduje: Městský úřad Bystřice pod Hostýnem, sídlo: Na Zahrádkách 892, Bystřice pod Hostýnem 768 61